Gratis Verzending Vanaf € 25 - SOKKENKOPENONLINE- Klantenservice / Whatsapp : 06-48796405 & Gratis Inpakservice!

Anti slip sokken heren

Huissokken met anti slip zijn erg comfortabel en bevatten kleine nopjes aan de onderkant van de sok. Op die manier verminder je de kans om uit te glijden in huis. Naast dat ze veilig en comfortabel zijn, zorgen ze ook voor heerlijke warme voeten in de winter. Tegelijkertijd zorgen anti slip sokken voor heren ervoor dat je in de zomer droge voeten houdt omdat de katoenen sokken voldoende ventilerend zijn. Kortom het hele jaar door zijn anti slip sokken voor heren perfect om thuis te dragen.

 

Ander gebruik huissokken heren

Deze huissokken zijn niet alleen heerlijk voor thuis op de bank, maar deze sokken kunnen ook prima gebruikt worden voor het sporten. Dankzij de anti slip laag geven deze sokken extra grip tijdens het sporten. Denk bijvoorbeeld aan hardlopen, het is heerlijk om tijdens het lopen extra grip en comfort te hebben. Daarnaast zorgen de sokken voor voldoende warmte en ventilatie.

 

Deze sokken zijn perfect voor lekker thuis op de bank en extra grip op het laminaat of juist in je sportschoenen.

 

Materiaal anti slip sokken voor heren

Sokkenkopenonline heeft op dit moment uitsluitend katoenen anti slip sokken voor heren. Dit komt omdat het materiaal veel voordelen kent. Doordat deze stof elastisch is, geven zij een hoog draag comfort. Daarnaast zijn ze niet te dik en ventileren zij goed zodat je in de zomer een verkleinde kans hebt op zweetvoeten. Maar zijn zij wel dik genoeg om in de winter voldoende warmte vast te houden. Daarnaast verkleint het de kans om uit te glijden. Een laminaat of tegelvloer kan erg glad zijn. Het anti slip gedeelte zorgt er voor dat je comfortabel over gladdere ondergronden kunt lopen zonder dat je bang hoeft te zijn om uit te glijden.

 

Kortom

Ben jij een bank hanger, thuiswerker of een fanatieke sporter? Dan zijn huissokken heren/ anti slip sokken heren de juiste sokken voor jou.